Madrac WOOLLY

Madrac Woolly je premium madrac visokih performansi za spavače koji iznad svega preferiraju prirodne materijale i vrhunsku udobnost. Jezgra madraca na bazi kombinacije HR pjena visoke gustoće i kvalitete raspoređuje pritisak tijela u skladu sa svojom 5 zonskom profilacijom uz dodatnu upotrebnu vrijednost opcije korištenja obje strane modela. Madrac zahvaljujući složenoj strukturi jezgre ima hard/soft strane koje će olakšati prolagodbu podloge spavanja Vašim preferencijama. Vuna, prirodni materijal korišten u navlaci madraca pruža vrhunske performanse i donosi benefite za spavača kroz efekte prirodnog regulatora toplote uz hipoalergena svojstva pružajući efekat idealnog ambijenta spavanja. Madrac Woolly je djelimični ručni rad naših vrhunskih majstora završne obrade madraca! Visina madraca Woolly je 30 cm te isti je preporučen osobama do 100 kg tjelesne težine.
Zašto vuna?
Vuna je prirodan, biorazgradljiv i obnovljiv materijal koji ne samo da pruža termoregulirajuću izolaciju u toplim ili hladnim uslovima nego također i regulira vlažnost zraka stvarajući savršene uslove za spavača. 

Proizvodi na bazi vune su otporniji na prljanje i jednostavni za održavanje. Vuna ima sposobnost upijanja vlage do 33% vlastite težine u suhom stanju bez da odaje osjećaj vlažnosti. Periva je ako je teko navedeno u uputstvu. Vuna je jako izdržljiv, postojan i dugovječan materijal koji zadržava vlastiti prvobitni oblik.

Be cool in wool…

679.00 KM1,699.00 KM

Dodatne informacije

Dostava

Od 2 do 15 radnih dana

Plaćanje

Prilikom preuzimanja

Kontakt info

Stojimo Vam na raspolaganju 24/7