Madrac COOLER PREMIUM

Premium linija proizvoda MojSan

Lider u inovacijama proizvoda za spavanje, MojSan, je svoje tehnološke mogućnosti usmjerio ka kreiranju proizvoda za zahtjevne spavače koji traže više. Koristeći materijale koji spadaju u sam svjetski vrh kvalitete, dobivenih u saradnji sa najrenomiranijim partnerima širom svijeta, predstavljamo Vam vrhunske madrace  naše Premium linije.

Nevjerovatna udobnost na svježem madracu

Zahvaljujući Cooler madracu osjetite nevjerovatni osjećaj bestežinskog stanja koji pruža ovaj fantastični proizvod rađen u kombinaciji visoko kvalitetne memory pjene-sa jedne, i HR pjene-sa druge strane. Osnova ovog madrace je od posljednje tehnološke izvedbe super mikrodžepićastog jezgra. Ova vrste jezgra garantira nesvakidašnju udobnost kakvu niste mogli osjetiti do sada zahvaljujući 1000 mikrodžepića po metru kvadratnom koje se ponaosob prilagođavaju Vašem tijelu pružajući mu jedinstven osjećaj vrhunske udobnosti. Kombiniranjem materijala visoke klase, Moj San pomjera granice ka pružanju vrhunske podrške tijelu prilikom spavanja, što ovom madracu daje epitet Premium modela. Navlaka sa Cooler vlaknima garantira vrhunsku klimu spavanja, te na dodir pruža iznenađujuće svjež osjećaj. Radi se o patentu koji je nosioc nagrade za inovacije na najvećem sajmu namještaja u Europi, Interzum u Kelnu 2015. godine. Patent zatvarač madraca, omogućava skidanje i pranje navlake. Madrac je visine 30 cm, sa dva nivoa udobnosti.

Super mikro džepićasto jezgro sa 1000 džepića u metru kvadratnom

Ova vrstajezgra je posljednja riječ tehnologije u izvedbi džepičastih jezgara, kreirana za vrhunsku potporu tijelu i udobnost koja pomjera granice. Svaki džepić je posebno upakovan, međusobno svaki ušiven za drugi i tačkasto odgovara na pritisak. Dodatno su džepići raspoređeni 7 zonski, te se tako  postižeizuzetno velika fleksibilnost madraca i jednako prilagođavanje svakom položaju tijela. Omogućeno je da prilikom stvaranja pritiska na jednu oprugu ostale nereagiraju, tj. ugibaju se neovisno jedna od druge. S obzirom na to da se zdrav čovjek tokom noći okrene i do 60 puta, pravovremeno reagiranje džepića na svakipokret tijela je od velike važnosti za kvalitetan san. Ako je u pitanju velika dimenzija madraca ovakav tip jezgre spriječava prevrtanje jedne osobe premadrugoj usljed težine tijela. Poznato je da je podrška tijelu usko vezana za broj džepastih opruga,a madrac Coller u  jednom metru kvadratnom ima 1000 džepića za vrhunsku udobnost.

Dva nivoa udobnosti madraca

  • Memory pjena visoke gustoće za jedinstven osjećaj udobnosti

Ležeći namemory podlozi nema povratnih sila jer u ćelijama nema zadržanog zraka koji bivršio pritisak i uzrokovao neudobnosti. Izravna posljedica memory pjene jesmanjenje okretanja za čak 80% što rezultira opuštajućim snom. Memory pjena ,kojase u industriji sistema za spavanje koristi isključivo kao materijal zapostizanje dodatne udobnosti madraca i nadmadraca, svojim karakteristikamatoplinskog i anatomskog prilagođavanja tijelu spavača treba mu biti prilagođenai svojom debljinom. Memory pjena svojom karakteristikom apsorpcije pritiskačini se dobrim izborom za madrace u double size varijantama, jer pomjeranjejednog partnera ne utiče na drugog zbog apsorpcije pritiska.

 

  • HR pjena za osjećaj normalne tvrdoće i prozračnost

HR,”hladno lijevana” ili “high resilient” pjena, je jedan od najkvalitetnijih materijala koji se koristi u industriji izrade madraca sa naglašenim ergonomsko ortopedskim svojstvima. HR pjena osigurava izvrsno podupiranje tijela zahvaljujući postignutoj visokoj elastičnosti baziranoj na otvorenoj strukturi ćelija. Zbog posebne otvorene strukture ćelija, ova pjena ima veću površinsku mekoću, veću udobnost i elastičnost, bolju prozračnost ibržu provodljivost vlage, bolje karakteristike podupiranja tijela i povećanu trajnost u odnosu na klasičnu PU pjenu iste tvrdoće.

Skidiva, periva navlaka sa Cooler vlaknima

Madrac Cooler će Vas izvedbom svoje navlake prijatno iznenaditi, jer na dodir, u punom , podsjeća na osvježenje i daje taj efekat pri svakom kontaktu sa tijelom. Ova antialergijska navlaka je periva te je proizvedena po visokozahtjevnim Oeko-Tex standardima koji garantiraju upotrebu zdravstveno ispravnih materijala u proizvodnji. Zahvaljujući patent zatvaraču možete jednostavno skidati i održavati svoj madrac prema uputstvima upotrebe.

849.00 KM2,129.00 KM

Dodatne informacije

Dostava

Od 2 do 15 radnih dana

Plaćanje

Prilikom preuzimanja

Kontakt info

Stojimo Vam na raspolaganju 24/7